Nu er een donatie van E250,- binnen is, zal ik -als HOI de 100% haalt- ook daadwerkelijk in m’n blote jozef op de foto moeten. Fotografe wordt Heidrun Klos. En de vrouwelijke tegenhanger is gevonden!

HOI. Dit is Debbie. Zij is een Held. Op haar 19e verloor zij haar rechter arm. Maar sinds die tijd stond ze model voor modebladen, liefdadigheid instellingen, awareness campagnes, en zelfs voor Playboy.

En nu dus misschien voor HOI. De betere plekken zijn gereserveerd voor sponsor logo’s. Dus mocht je nog interessante publiciteitsruimte zoeken..

Afgelopen week was een week van bellen, mailen, nabellen en namailen. De Grote Jongens zijn allemaal heel lief, maar niet al te snel. M’n communicatie-klieren zijn inmiddels behoorlijk opgezwollen. Om dat matige Thé Lau lied maar aan te halen: ‘Waar zijn de Helden?’. Nou ja, op straat dus. Al 56 helden helpen mee HOI werkelijkheid te laten worden. Mogen koekjes en ijs en pannekoeken u ten deel vallen!

Overigens: M’n handen jeuken om weer gewoon liedjes te gaan maken en aan de cd te werken. Maar met nog maar 9 dagen te gaan eerst nog effe knallen met die hap.

Hoi,
Michiel

ps: Wil je liever overmaken op rekening?
Stichting voordekunst: rek. nr. 65 38 26 192. Onder vermelding van HOI.
Als je genoemd wilt worden op voordekunst moet je wel een voordekunst account hebben zodat het bedrag aan je account kan worden gekoppeld.

Advertisements